We share
knowledge.

Kennis-events

 

24

MAART

5 uur

De werkplek van de toekomst: Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva

Wij nemen je graag mee op reis door de werkplek van de toekomst. Samen met Microsoft organiseren wij een Windows 365 solution launch event, waar we je alles vertellen over de werkplek van de toekomst, met slimme oplossingen als Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva.

20

APRIL

5 uur

Microsoft Discover Workshop Viva by e-office (virtueel event)

Employee Experience met Microsoft Viva: het tijdperk van mensgericht organiseren. De ‘Microsoft Discover Workshop Viva’ geeft jou de kans om hands-on kennis te maken met de mogelijkheden van Microsoft Viva.

21

APRIL

5 uur

De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers

Op vrijdag 21 april organiseren wij in samenwerking met Microsoft een round table, bij ons op kantoor. Tijdens deze ochtend kun je deelnemen aan een sessie over de hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers.

1 uur

Terugkijken: hoe breng je orde in de communicatiechaos én maak je de koppeling met SharePoint?

Werkt jouw organisatie al met SharePoint? Want onze communicatiestromen nemen toe, maar hoe hou je deze als organisatie dan beheersbaar? Of denkt jouw organisatie na over een nieuwe, verbeterde digitale werkplek en een modern intranet?

 

1 uur

Terugkijken: Benut het talent van medewerkers: leer & ontwikkel met Microsoft Viva Learning

Zet jouw mensen én teams in hun kracht. Hoe? 21 april vertellen Susan Soleimani en Kelly van der Laan je aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden meer over de voordelen én mogelijkheden van Viva Learning.

 

1 uur

Terugkijken: Webinar Microsoft Viva

Na ruim anderhalf jaar (deels) thuiswerken zijn veel organisaties op zoek naar een nieuwe balans in hoe ze het werk beter kunnen organiseren. Want wat we veel zien, is dat bestaande (fysieke) patronen in digitale vorm worden voortgezet. En dat werkt niet! Maar wat dan wel?