Microsoft Discover Workshop Viva by e-office (virtueel event)

20

APRIL

Microsoft Discover Workshop Viva by e-office

Wanneer: Donderdag, April 20, 2023 | 13:00 uur
Waar: Online

Employee Experience met Microsoft Viva: het tijdperk van mensgericht organiseren.

Tijdens de coronapandemie hebben we massaal onze manier van werken moeten aanpassen. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat 80% van de Nederlandse kenniswerkers aangeeft dat zij de balans tussen thuiswerken en naar kantoor gaan structureel te willen veranderen, maar dat ze daarnaast óók het contact met (directe) collega’s heel belangrijk te vinden.
Terug naar de ‘oude’ situatie is geen optie. We bevinden ons nu in een tussenfase, waarin de ‘nieuwe’ situatie vorm moet krijgen. De belangrijkste transitie is de stap van werkplek-gecentreerd naar mens-gecentreerd organiseren. De digitale werkomgeving gaat namelijk niet alleen over technologie, maar in hoge mate over cultuur en gedrag. Employee Experience – de ervaring van de medewerker – wordt steeds belangrijker voor succes van de organisatie. Hierbij gaat het om onderwerpen als werk-privé balans, leren & ontwikkelen, slimmer samenwerken en sociale binding.

Employee Experience: maak kennis met Microsoft Viva

Microsoft Viva – hét Employee Experience platform – helpt jouw organisatie meer mensgericht te maken, zodat deze klaar is voor de toekomst. Microsoft Viva stelt mensen centraal door werk- en ondersteuningssystemen in een geïntegreerde werknemerservaring aan te bieden. Microsoft Viva geeft mensen de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen, ongeacht tijdstip of locatie.

De ‘Microsoft Discover Workshop: Viva’ geeft jou de kans om hands-on kennis te maken met de mogelijkheden van Microsoft Viva. Tijdens de workshop wordt stilgestaan bij de volgende onderwerpen:

 • Organisatorische uitdagingen in (digitaal) samenwerken
 • Employee Experience en de toekomst van de (digitale) werkomgeving
 • Introductie tot Microsoft Viva: hét Employee Experience platform
 • Kennismaking met de verschillende Microsoft Viva pijlers, zoals:
  • Viva Topics
  • Viva Learning
  • Viva Connections
  • Viva Goals
 • Direct aan de slag met Microsoft Viva om de werknemerservaring te verbeteren

Na afloop van de workshop heb je een goed beeld van de mogelijkheden die Microsoft Viva jouw organisatie te bieden heeft. Ook heb je meer geleerd over slimmer en effectiever (digitaal) samenwerken, om zo voor jouw medewerkers een prettige werknemersbeleving te creëren. Je krijgt een aantal take-aways waar je na de workshop direct mee aan de slag kunt.

Registreer je nu!

Let op: dit is een digitaal event, vanuit je (thuis)kantoor neem je deel aan deze workshop. Deze workshop wordt niet opgenomen.

Agenda
13:00 uur – 13:30 uur Introduction
13:30 uur – 15:00 uur Viva workshop

Locatie
Virtueel

Geïnteresseerd?

Meld je gratis aan!

Registreren

Meer events

24

MAART

5 uur

De werkplek van de toekomst: Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva

Wij nemen je graag mee op reis door de werkplek van de toekomst. Samen met Microsoft organiseren wij een Windows 365 solution launch event, waar we je alles vertellen over de werkplek van de toekomst, met slimme oplossingen als Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva.

We vertellen je graag meer over
onze unieke werkwijze


Neem contact met ons op