AI, data-analyse & dashboards

Digitaal werken betekent werken met data. Veel data. Of het nu gaat om documenten, financiële data, data die is gezien door sensoren of data die wordt ingekocht. Het gaat al snel om meer data dan wij als mensen kunnen beoordelen.

Moderne organisaties kenmerken zich door veel intelligentie aan de randen van de organisatie. Aan die randen worden dagelijks veel beslissingen genomen. Hoe meer goede beslissingen er worden genomen hoe beter de performance van de organisatie zal zijn.

Dashboards kunnen de medewerkers helpen om grote hoeveelheden gestructureerde data te visualiseren. Hierdoor kunnen inzichten ontstaan die kunnen helpen om de juiste keuze te maken.

Soms gaat het ook om verzamelingen data die worden samengebracht. Gestructureerd en ongestructureerd. Dat is voor een mens niet snel genoeg te doorgronden. Via data-analyse en kunstmatige intelligentie kunnen patronen worden ontdekt die nieuwe inzichten bieden waardoor de medewerker de juiste keuze kan maken.

Onze visie & aanpak.

Ons AI & Dashboard team helpt met het visualiseren of analyseren van de data in jouw organisatie, waardoor er minder vertrouwd hoeft te worden op een onderbuikgevoel, maar steeds meer data gedreven keuzes gemaakt kunnen worden.

Benieuwd naar hoe e-office adoptie & verandermanagement binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Neem contact met ons op

Techniek die wij inzetten op het
gebied van AI, data-analyse & dashboards

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Viva Insights

Viva Insights geeft op individueel, managers- en organisatieniveau inzicht over het gebruik van Microsoft 365, focustijd en werkdruk.

IBM Watson Discovery

Zeer krachtige insight/search engine die het mogelijk maakt om verbanden en antwoorden te vinden binnen verschillende bronnen. De krachtige Natural Language Processing functionaliteit maakt het mogelijk antwoorden te vinden door het combineren van websites, documenten en big data.

IBM Watson Orchestrate

IBM Watson Orchestrate maakt het mogelijk om Natural Language Processing te verbinden aan processen en systemen: een intelligente vorm van Self-Service Automation. Orchestrate begrijpt de hybride werker en kan zo processen uitvoeren of handelingen verrichten in backoffice systemen.