Automatisering

Medewerkers maken het verschil bij moderne organisaties. Daarom is het belangrijk dat jouw medewerkers zich kunnen focussen op wat werkelijk belangrijk is. Automatisering helpt hierbij.

Medewerkers worden afgeleid door het invullen van formulieren, rapporten, goedkeuren van een processtap, tekenen van documenten, inboeken van informatie in backoffice systemen, noem maar op. e-office ruimt voor jouw bedrijf de werkplek, afdeling en het kantoor op door de afleiding weg te automatiseren.

Onze visie & aanpak.

Door het opruimen van zoveel mogelijk afleiding houden medewerkers meer tijd en energie over om werkelijk waarde toe te voegen aan de moderne organisatie!

Benieuwd naar hoe automatisering binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Neem contact met ons op

“Processen verlopen vlotter en we scheiden afval nauwkeuriger. We zijn van een bak papierwerk naar een gedigitaliseerd proces gegaan en dat geeft inzicht.”

Martin Geerders, AVR

Bekijk de klantcase

Tools:

Power BI

Met deze interactieve tool visualiseer jij je al je data! Met Microsoft Power BI maak je business intelligence beschikbaar voor de eindgebruiker. Verschillende soorten data kunnen worden gecombineerd in een visueel dashboard. Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data zichtbaar maken.

Power Apps

Aangepaste apps bouwen voor jouw zakelijke behoeften? Met Power Apps bouw je snel aangepaste zakelijke apps, die verbinding maken met data die is opgeslagen op het onderliggende gegevensplatform of in verschillende online en on-premises gegevensbronnen.

Power Automate

Een service waarmee werkstromen binnen een organisatie geautomatiseerd kunnen worden. Door het gebruik van Power Automate worden tijdrovende taken en processen eenvoudiger en praktischer.

HCL Domino Leap

HCL Domino Leap is een rapid applicatie platform voor web applicaties, gebouwd op HCL Domino en gericht op gewone gebruikers die zelf een applicatie willen bouwen. Denk aan je medewerkers die nu ingewikkelde Excel sheets voor de afdeling bouwen!

HCL Domino

HCL Domino is een applicatieontwikkelingsplatform dat veilig, veelzijdig en schaalbaar is. De alles-in-één applicatieserver heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, om optimaal te ondersteunen bij bedrijfskritische processen.

HCL Notes

Notes is de e-mailclient-software die teams toegang geeft tot e-mail-, agenda- en contactbeheerfuncties en naadloos andere samenwerkingstools en zakelijke Domino-toepassingen integreert. Notes transformeert dagelijkse e-mail in een operationeel centrum.

BigFix

HCL BigFix is het enige eindpuntbeheerplatform waarmee IT-operaties en beveiligingsteams ontdekking, beheer en herstel volledig kunnen automatiseren – of dit nu lokaal, virtueel of in de cloud is – ongeacht het besturingssysteem, de locatie of de connectiviteit.