Samenwerken & delen

Moderne organisaties gaan steeds meer op een organisme lijken: een levend wezen. Het organisme reageert steeds sneller op veranderingen in haar omgeving en wordt gevormd door de medewerkers van de organisatie die als individu werken of in teams.

Snel kunnen reageren op veranderingen kan alleen wanneer medewerkers elkaar ook snel kunnen vinden om met elkaar oplossingen te vinden voor nieuwe vraagstukken.

In eerste instantie zal worden gezocht naar al bestaande oplossingen die kunnen worden toegepast op de specifiek situatie. Wanneer er geen passende oplossing is zal een nieuwe oplossing worden ontwikkeld.

Een moderne organisatie (organisme) kan alleen bestaan wanneer de cultuur, besturing en technische infrastructuur het samenwerken met elkaar en het delen van informatie tot in perfectie faciliteert.

Onze visie & aanpak.

Onze samenwerking & communicatie teams zullen samen met jouw belangrijkste stakeholders de gekozen technologie veilig, beheersbaar en toekomstbestendig implementeren of migreren. Hierdoor wordt de basis gelegd voor een succesvolle roadmap naar een moderne organisatie, waarbij jouw medewerkers gebruik kunnen maken van de meest moderne technologie om hun dagelijkse werk efficiënter alleen of samen met anderen uit te voeren.

Benieuwd naar hoe e-office samenwerken & delen binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Neem contact met ons op

“e-office zet mensen écht op de eerste plek. Daarna komt de techniek pas om de hoek kijken. Hierdoor is het delen van informatie veel makkelijker geworden én kunnen de verschillende onderwijslocaties effectiever met elkaar samenwerken.”

Miranda Ketelaar, Landstede Groep

Bekijk de klantcase

Tools:

Teams

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft. In dit platform komen alle aspecten van samenwerking samen.

SharePoint

SharePoint is een platform om (interne) websites te maken. Een veilige plek voor het opslaan en delen van informatie en nieuws. Het maakt gebruik van standaard bouwblokken om jouw website te personaliseren. 

Office

Het Officepakket bestaat uit Excel, Outlook, PowerPoint, en Word. Wanneer je dit pakket als onderdeel van jouw Office 365 abonnement afneemt, maak je altijd gebruik van de meest actuele versie. Naast de geïnstalleerde applicaties op jouw werkplek kun je Office ook als een mobiel of tablet of online gebruiken.

OneDrive

OneDrive is een tool voor het opslaan van je persoonlijke, werk gerelateerde documenten. Jij bepaalt met wie je bestanden deelt en trekt deze rechten ook weer in als het niet meer nodig is. Krijg met de mobiele apps en via het web altijd en overal toegang tot jouw bestanden.

Planner & Tasks

Om snel en overzichtelijk team- en projecttaken te beheren. Wijs taken aan collega’s toe, maak gebruik van labels en andere functionaliteiten om taken eenvoudig, overzichtelijk en snel te beheren. Benut de kracht van samenwerkingen, gebruik Planner als integraal onderdeel van een (project) team.

Yammer

Een sociaal platform waar kennisgebieden en interesses samen komen. Word lid van Yammer community’s, deel ervaringen, vraag om hulp en introduceer evenementen.

Learning Pathways

Creëer met Learning Pathways een persoonlijke leeromgeving. Maak gratis gebruik van de standaard content, die door Microsoft altijd up-to-date wordt gehouden. En vul het, indien gewenst, aan met eigen instructies en leerpaden.

Outlook

Gebruik Outlook om jouw e-mail en agenda te beheren. Werk je met taken in Outlook? Synchroniseer deze met To Do om ook deze taken in Tasks terug te laten komen.

HCL Notes

Notes is de e-mailclient-software die teams toegang geeft tot e-mail-, agenda- en contactbeheerfuncties en naadloos andere samenwerkingstools en zakelijke Domino-toepassingen integreert. Notes transformeert dagelijkse e-mail in een operationeel centrum.

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen. 

HCL Sametime

HCL Sametime is een platform voor chat- en videovergaderingen, gebouwd voor de manier waarop moderne organisaties werken: behendig, veilig en op afstand. IJzersterke gegevensprivacy, versleuteling en controleerbaarheid.

Gerelateerde blogs