Services & licenties

Het toepassen van moderne technologie vraagt om meer dan alleen het uitvoeren van een project. Om die reden hebben wij sinds begin jaren 90 een serviceorganisatie opgezet die onze klanten helpt om geïmplementeerde technologie te bewaken en te onderhouden.

Of het nu gaat om ondersteuning tijdens kantooruren of juist een 24/7 ondersteuning, ons serviceteam staat digitaal en telefonisch voor u klaar.

Onze visie & aanpak.

Moderne technologie gaat ook over licenties. Of het nu om on-premises licenties gaat of over licenties in de cloud, er zijn licenties nodig. Ons ervaren licentie-team helpt u de juiste keuze te maken voor de beste prijs. Ons team neemt jaarlijks contact op om te overleggen of de licentie-keuze nog past bij de situatie. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf de juiste licenties heeft, voor de juiste prijs!

Benieuwd naar hoe e-office services & licenties binnen jouw organisatie aan kan pakken?

Neem contact met ons op

“De beschikbaarheid en de bereikbaarheid van e-office heb ik als erg prettig ervaren. Ik kreeg snel door wie er intern op het project zat en zij hielden goed contact.”

Frank Westerbeke, ATAG Verwarming

Bekijk de klantcase

Partners waar we services & licenties voor verlenen

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten.

IBM

IBM is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer.

HCL Software.

HCL Software is een multinationaal bedrijf voor informatietechnologie diensten en -consultancy.

Gerelateerde blogs