HCL.

 

Tools die wij gebruiken: 

HCL Domino Volt

Bouw bliksemsnel enterprise apps! Van low-code tot pro-code, Domino v11 is het een applicatieontwikkelingsplatform dat het mogelijk maakt om op alle niveaus app-dev-technologie te benutten.

HCL Domino

HCL Domino is een applicatieontwikkelingsplatform dat veilig, veelzijdig en schaalbaar is. De alles-in-één applicatieserver heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, om optimaal te ondersteunen bij bedrijfskritische processen.

HCL Notes

Notes is de e-mailclient-software die teams toegang geeft tot e-mail-, agenda- en contactbeheerfuncties en naadloos andere samenwerkingstools en zakelijke Domino-toepassingen integreert. Notes transformeert dagelijkse e-mail in een operationeel centrum.

HCL Verse 2.0

Slimme, veilige en gemakkelijk te navigeren zakelijke e-mail voor dagelijks werk en samenwerking. Verse helpt bij het prioriteren van informatie, mensen en taken. Maakt samenwerken makkelijk met instant messaging, het delen van bestanden en profielbeheer, vanaf desktop of mobiel apparaat.

HCL Connections

Connections is een samenwerkingsplatform dat medewerkers verbonden en betrokken houdt. Connections helpt bij het creëren van een persoonlijk, goed ontworpen, digitaal kantoor met op rollen gebaseerde inhoud en tools om teams gefocust te houden op het behalen van zakelijke doelstellingen. 

HCL Sametime

HCL Sametime is een platform voor chat- en videovergaderingen, gebouwd voor de manier waarop moderne organisaties werken: behendig, veilig en op afstand. IJzersterke gegevensprivacy, versleuteling en controleerbaarheid.

BigFix

HCL BigFix is het enige eindpuntbeheerplatform waarmee IT-operaties en beveiligingsteams ontdekking, beheer en herstel volledig kunnen automatiseren – of dit nu lokaal, virtueel of in de cloud is – ongeacht het besturingssysteem, de locatie of de connectiviteit.

Ons partnership
met HCL.

 

Sinds 1 juli 2019 is het IBM portfolio overgenomen door HCL. HCL is een no-nonsense technologiebedrijf dat doet wat het belooft. En daar houden wij van. Logisch dus dat we besloten om meteen HCL business partner te worden. We waren het eerste Europese bedrijf dat dat deed.

We zijn trots op onze twee collega’s die zich HCL Ambassadeur mogen noemen. Die titel krijg je niet zomaar. Het geeft ons als e-office de mogelijkheid om vooraf mee te denken over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de samenwerkingssoftware van HCL. We worden vaak gevraagd om nieuwe versies voor productiedatum uitgebreid te testen en feedback te geven. Vinden we leuk!

Meer weten over de mogelijkheden van HCL voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op